Bladet Historie: På eventyr i Histories verden

Historie tar deg med tilbake til verdenshistoriens avgjørende øyeblikk - fra slagmarken til de dristigste oppdagerne og ingeniørenes store bragder. Fortiden vekkes til live, og du kan se nåtiden i et nytt perspektiv.

De største dramaer

Fordyp deg i reportasjer om forferdelige naturkatastrofer, hårreisende forbrytelser og nervepirrende oppdrag.


Nye horisonter

Bli med på historiens viktigste oppdagelsesreiser, hvor eventyrerne fant nye kyster og møtte fremmede kulturer. Alltid med livet som innsats.


Avgjørende øyeblikk

Noen hendelser var så epokegjørende at de forandret verden for alltid. Få et spennende innblikk i historiens mest skjellsettende øyeblikk.


Teknikkens triumf

Se hvordan ingeniører og vitenskapsfolk har formet verden med revolusjonerende oppfinnelser og banebrytende konstruksjoner.


Krig og strategi

Følg historiens mest betydningsfulle slag. Kom tett på feltherrenes overveielser, les soldatenes beretninger og studer hærenes våpen og utrustning.


Den ukjente hverdagen

Les om håndverk og handel, mote og tradisjoner, spisevaner og overtro. Opplev dagliglivet som det utspilte seg for ganske vanlige mennesker i bl.a. vikingtiden og middelalderen.

Få et godt tilbud på bladet Historie. Klikk nedenfor
Spesialtilbud

Sats på et godt tilbud på Historie.
Klikk her - spesialtilbud

Magasinet Historie - kort fortalt
Historie er et populærhistorisk magasin for kunnskapssøkende personer i alle aldre. Magasinet tar for seg hele verdenshistorien og favner et bredt spekter av emner. Artiklene er fengslende og godt fortalt, og blir skrevet og redigert av anerkjente historikere og fagjournalister.

Stoffet har en både opplysende og underholdende profil, og redaksjonen skyr ingen anstrengelser for å presentere enestående fotografier og produsere innbydende, detaljerte og utførlige kart og grafiske fremstillinger.

Historie ble lansert i 2005 og kommer ut i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Nederland og Latvia. Det er Nordens største historiemagasin med et samlet opplag på 120 000 eksemplarer.

Ansvarlig utgiver: Jens Henneberg
Sjefredaktør: Tonny Vorm
Nettredaktører: Mikkel Skovbo og Truls Holst Kopperud

Les mer om

Få et sett Bluetooth-hodetelefoner

Abonnér: Bestill to nummer av HISTORIE og få med et par lekre trådløse hodetelefoner. I alt bare kr 39,50 + porto og eksp.

Beduinkrigernes blitzkrig

Nytt blad: Les historien om en liten hær av beduinkrigere som i år 632 erobret enorme landområder.

Påmelding nyhetsbrev

Gratis nyhetsbrev hver uke fra Historie.

Meld deg på og motta:

  • De beste artiklene
  • De eldre, ennå aktuelle nyhetene
  • Ukens quiz

Gallup

Illustrert Vitenskap
Historie
National Geographic

Copyright © 2009 Bonnier Publications