Glem Hillary og Trump - møt de ekte originalene

NYTT BLAD: Hillary Clinton blir egentlig ikke USAs første kvinnelige president hvis hun vinner valget. Går Trump av med seieren, blir han heller ikke en type leder amerikanerne er helt ukjent med. Møt forgjengerne deres - de var virkelig noe for seg selv,

2. november 2016

Nytt Historie ute nå!

Vil du abonnere på Historie? Her får du de beste tilbudene

I årets 16. utgave av HISTORIE kan du blant annet få med deg:

Slagmarkens glemte helter: Kinesere vant første verdenskrig

I 1915 sender Storbritannia og Frankrike alle mann til fronten. Det fører til en akutt mangel på arbeidere i fabrikkene og landbruket. Løsningen blir billig arbeidskraft fra Kina. Med stort håp og brede smil drar 134 000 unge kinesere mot Europa – uvitende om marerittet som venter dem ved fronten.

Legen anbefaler: Gi de syke knokler og menneskekjøtt

Sykdom var ikke for sarte sjeler i renessansen. Uansett hva pasientene feilte, risikerte de å bli utsatt for tidens makabre mirakelkur – medisin fremstilt av døde mennesker. Kannibalkuren inneholdt alt fra hud, hår og negler til morkake og blodige menneskebiffer.

Kampen om Det Hvite Hus

Hillary 1. bestemte alt i Det hvite hus og den første Trump deporterte indianere og truet med juling.

Englands Kleopatra i seng med fienden

I 1016 dør Englands kong Ethelred 2., og dronning Emma blir enke. Samtidig har vikingene erobret landet, og livet hennes er i fare. Likevel blir hun værende i England. Målet er å få den nye herskeren – Danmarks, og senere Norges, kong Knut den mektige – på kroken.
Vil du abonnere på Historie? Her får du de beste tilbudene

Kanskje du er interessert i