D-dagen: 75 år siden 2. verdenskrigs viktigste slag

I grålysningen den 6. juni 1944 bryter helvete løs på Normandie-kysten: Titusener av allierte soldater stormer fra landgangsbåtene sine og opp på fem invasjonsstrender fulle av tanksperringer, miner og piggtråd. Fra bunkerne sine spyr tyskerne en dødelig ild ut over angriperne. D-dagen er en realitet.

4. juni 2019

2019 markerer at det er 75 år siden et av 2. verdenskrigs mest berømte slag: D-dagen. Dette er et emne som vi har brukt mye tid på her på HISTORIE, og i forbindelse med jubileet har vi satt sammen et helt unikt tilbud.

Vi har nemlig samlet ALT det du bør vite om dagen da helvete brøt løs på Normandie-kysten.

I vårt store digitale spesialnummer: "D-dagen – Landgangen i Normandie" tar vi deg med på en heseblesende reise gjennom slagets gang.

Du kan lese artiklene:

  • Gigantisk avledningsmanøvre lurte Hitler
  • Generalprøven endte i blodbad
  • Fallskjermsoldater angrep fra luften
  • Amerikanerne ble slaktet på Omaha Beach
  • 50 000 tyskere fanget i knipetangsmanøver

Mye mer 2. verdenskrig

Vi vet at 2. verdenskrig er et svært populært emne her på siden, og derfor har vi gledet oss til å presentere D-dag-tilbudet, der du får et par ekstra bonuser med på kjøpet.

Du får 3 nummer av HISTORIE + 4 digitale spesialnummer om 2. verdenskrig, som du får rett i innboksen når du har bestilt et abonnement.

Du får 4 unike, digitale spesialnummer om 2. verdenskrig når du abonnerer på HISTORIE.

Det betyr at når du abonnerer på HISTORIE akkurat nå, så får du:

  • 4 unike digitale spesialnummer om de seks grusomme årene som forandret verden for alltid - inklusive det store spesialnummeret om D-dagen
  • 3 nummer av bladet HISTORIE der vi alltid går i dybden med krigens største slag, de taktiske finessene og Hitlers redselsregime
  • BONUS: Du får et sett lekre høykvalitets In-ear høretelefoner med på kjøpet

Du får det hele for bare 99 kroner - du sparer 843 kroner.

KJØP DIN ULTIMATIVE 2. VERDENSKRIGS-PAKKE HER

Kanskje du er interessert i