Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hitler

Adolf Hitler

Han var lat på skolen og en fiasko som kunstner. Men så oppdaget han sitt spesielle talent som folkeforfører. Få hele historien om hvordan Hitler kom til makten når vi går tett på mannen som gjorde Tyskland til et nazistisk diktatur.

Attentatforsøk på Hitler

Over 40 attentatforsøk på Hitler, og likevel lyktes det aldri hans motstandere å få has på ham. Han levde bare videre i beste velgående og nøt det søte livet i Berghof.

Adolf Hitlers død

I april 1945 er det klart at Hitlers visjon for Nazi-Tyskland har kollapset, og Føreren gjør seg klar til undergangen. Få detaljene om hans siste dager, les det oppsiktsvekkende testamentet og øyenvitneskildringene fra dem som sto ham nærmest.

Logg inn

Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis Skjul

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klikk her

Ny bruker? Få adgang nå!

Nullstill passord

Skriv inn e-postadressen din, så sender vi deg en e-post som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt.
Ugyldig e-postadresse

Sjekk e-posten din

Vi har sendt en e-post til som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt. Hvis du ikke finner e-posten, bør du se i søppelposten (uønsket e-post, «spam»).

Oppgi nytt passord.

Skriv inn det nye passordet ditt. Passordet må ha minst 6 tegn. Når du har opprettet passordet ditt, vil du bli bedt om å logge deg inn.

Passord er påkrevd
Vis Skjul