Giphy & Shutterstock

Lytt nå: Historiens verste seriemordere 🎧

Ted Bundy, Ed Gein og Edmund Kemper er utvilsomt tre av historiens verste seriemordere, og du har kanskje sett dem portrettert på film eller tv. Vi graver dypere og lar landets beste stemmer fortelle den grusomme virkeligheten bak monstrene. Følg med her.

Noen ganger overgår virkeligheten fantasien, og det er kanskje derfor flere filmskapere har valgt å bruke seriemordere som hovedpersoner i verkene sine.

I de senere år har vi sett Edmund Kemper portrettert i hitserien "Mindhunter", og i 2019 sto Ted Bundy sentralt i hele to serier på Netflix.

Og går vi litt lenger tilbake i historien, var Norman Bates i Hitchcocks film "Psycho" basert på eneboeren Ed Gein fra Plainfield.

Og nettopp Kemper, Bund og Gein har vi gått litt nærmere etter i sømmene.

Derfor kan du nå høre de tre skrekkinnjagende historiene som vi har fått profesjonelle skuespillere til å lese høyt, så du kan bare lene deg tilbake og lytte.

Her får du smaksprøver på de tre grusomme fortellingene:

Edmund Kemper: Seriemorderen med de mest bisarre sex-ritualene

Edmund Kemper drepte ti personer med kaldt blod, men de mest grufulle handlingene fant sted når han var alene med likene.

Ted Bundy: Voldelige sex-fantasier ble til virkelighet

Ted Bundy fikk toppkarakterer og var frivillig på en hjelpetelefon for selvmord. Mange mente at han kunne komme langt, men i stedet ble han en blodtørstig morder.

Ed Gein: Seriemorderen som flådde ofrene

Han drepte minst to kvinner og gravde opp flere lik på kirkegården for å kle seg i huden deres og bruke kraniene som tallerkener.

Kan du ikke vente med å få høre resten?

Det kan vi godt forstå! Så her og nå har du mulighet for å følge med i 1 måned for 0 kroner

Utover temaet om seriemordere kan du boltre deg i det store lyduniverset på appen vår som du naturligvis kan laste ned helt gratis.

Om bare 5 minutter kan du være klar til å lytte videre:

  1. Klikk på den grønne knappen nedenfor
  2. Oppret ditt prøveabonnement
  3. Last ned appen HISTORIE
  4. Lytt!