Europa i Flammer

EUROPA I FLAMMER: Nytt bokverk fra HISTORIE

EUROPA I FLAMMER er et helt unikt bokverk om 2. verdenskrig. Kanskje kjenner du mange av historiene, men denne gangen kommer du tettere innpå dem enn noensinne før med øyenvitneskildringer og hittil ukjente bilder fra krigen.

EUROPA I FLAMMER er en bokserie på 12 helt nyproduserte bind.

Alle tekster er dramatiske fortellinger om krigens avgjørende begivenheter, og serien er blitt til i samarbeid med ledende forskere og skribenter.

Lurer du på hvordan vanlige mennesker opplevde 2. verdenskrig?

  • I det nye store bokverket fra HISTORIE går vi tett på 2. verdenskrig. De siste nålevende øyenvitnene forteller om opplevelsene sine under krigen, og vi møter sivile og soldater på alle fronter.

Eller hvordan bestemte beslutninger endret krigens gang?

  • Gjennom originale dokumenter, gripende brev og nye, utdypende intervjuer med eksperter kommer vi tett på dramaene som avgjorde historiens største krig.

Den første boken i serien EUROPA I FLAMMER, Kampen om Norden, får du for kun kr 1 + kr 19 i porto og eksp. I alt kr 20.

Deretter får du hver 4. uke en ny bok i serien EUROPA I FLAMMER i løpende abonnement – og selvfølgelig bare så lenge du selv ønsker det.

Den første boken i bokserien er Kampen om Norden

I Kampen om Norden kan du følge dramaet da Norden i 1939 blir slagmark for Europas stormakter.

  • Hitler vil for enhver pris sikre seg havnene langs Norges lange kyst og tilgang til den svenske jernmalmen, og Stalin vil erobre Finland fordi han frykter en invasjon av Sovjetunionen gjennom naboen i nord.
  • Følg finnenes og nordmennenes kamp for frihet på nært hold.

I boken Kampen om Norden får du, i tillegg til fortellingene ovenfor, andre gripende historier fortalt av de siste øyenvitnene samt flotte illustrasjoner, originale fargelagte historiske bilder fra krigen og mye mer.

Kom tett på og bli klokere på 2. verdenskrig

I hver eneste bok i serien kommer vi tett på krigens største dramaer og møter menneskene som så dem utspille seg.

I hvert bind møter du en av verdens ledende eksperter, som i et intervju med bokens redaktør forklarer krigens gang, og vi presenterer og forklarer betydningen av krigens avgjørende dokumenter.

Gled deg blant annet til bok 4, Historiens største felttog, som gir deg en opprørende og sterk fortelling fra øyenvitner på begge sider av verdenshistoriens lengste front, da Hitlers velutstyrte styrker i juni 1941 invaderte Stalins Sovjetunionen.

EUROPA I FLAMMER lar deg komme tett på og gjør deg klokere på 2. verdenskrig.

Med øyenvitnenes fortellinger, unike fargelagte bilder, originale dokumenter og intervjuer med eksperter gir vi deg en serie som lar deg komme tett på og gjør deg klokere på 2. verdenskrig.

Du kan glede deg til en bokserie ulik noe annet du har sett. Vi garanterer deg en boksamling med timevis av spennende og enestående lesning som du ikke vil være foruten!

PS! Det er ingen binding på abonnementet på bokserien EUROPA I FLAMMER, og du kan når som helst si opp abonnementet.