Få fingrene i årets Gullnummer

De siste årene har vårt store Gullnummer blitt revet bort, men akkurat nå har du muligheten til å sikre deg et eksemplar av det eksklusive samleobjektet for bare 19 kroner.

Vi har nettopp lagt siste hånd på vårt store GULLNUMMER, der vi har samlet de mest fantastiske historiene fra historiens verden i en ekstra stor utgave – og i en eksklusiv innpakning – til deg.

Klikk her hvis du vil ha HISTORIEs 148 siders Gullnummer (Limited Edition) til spesialpris

Prisen er BARE 19 kroner – og da får du mange ekstra fordeler med kjøpet!

Er du nysgjerrig etter å få vite hvilke historier du kan se frem til å lese i Gullnummeret, så har vi en smaksprøve til deg her:

Bilens barndom var vill og blodig

De første bilene var neppe fullt så skrøpelige, men det var absolutt ikke trygt å sette seg bak rattet på begynnelsen av 1900-tallet.

Du blir med tilbake til bilens blodige barndom der det å ha førerkort var en by i Russland, og omtrent tre av fire ulykker skjedde i veikryss fordi de nye bilistene ikke ante hvordan de skulle svinge til venstre.

Men du får også historiene om:

🪂 Montgomerys fallskjermjegere – de røde djevlene – som skal hoppe ut over Sicilia i ly av natten og ta Primosole-broen. Og nettopp mørket ender opp med å bli britens verste motstander.

👠 Den langfingrede kvinnebanden som herjet Londons fasjonable forretninger mens de knabbet klær, smykker og pelser iført moteklær og med den hardtslående Alice Diamond i spissen.

🚢 Oldtidens Titanic, som ble funnet for 120 år siden utenfor øya Antikythera og siden har gitt forskerne fast arbeid fordi det over 2000 år gamle vraket var fylt med antikkens mest gåtefulle last.

Det koster 19 kr.! Og det er ikke småting du får for pengene. Vi gir deg nemlig:

Et nummer av HISTORIE – uten ekstra kostnader.

Full adgang til HISTORIE Digital, der du både kan lese om og lytte til fortellinger fra alle verdenshistoriens avkroker

Og så får du selvfølgelig Det store gullnummeret: 148 sider spekket med historiens største dramaer

MEN HUSK! Vi har bare et begrenset antall Gullnummer på lager, så du bør kanskje ikke vente altfor lenge ...