HISTORIE årbok 2020: Gjenopplev årets viktigste nyheter

I HISTORIES nye årbok får du forhistorien til årets viktigste begivenheter. Måned for måned gir årboken deg bakgrunnen for nyhetene og setter hendelsene i perspektiv.

Fra pandemier til Adolf Hitler

Historie Årbok 2020 gir deg oversikt over årets mest skjellsettende begivenheter og setter nyhetene i et historisk lys.

Med årbokens medrivende fortellinger, som bygger på grundige undersøkelser, får du innsikt i de historiske dramaene som har vært med på å forme verden i dag – og du møter de store personlighetene som har fått alt til å skje.

Les blant annet om partiet Alternative für Deutschlands fremgang i den tyske delstaten Thüringen, og få historien om hvordan Adolf Hitler sikret nazistene innflytelse gjennom propaganda og flammende taler.

Eller kapitlet om mordet på afroamerikanske George Floyd, som førte til massive demonstrasjoner mot politivold og rasisme i hele USA – om hvordan politidrapet vekket minner om rasemassakren i byen Tulsa, der hvite amerikanere gikk til angrep på sine svarte medborgere og brente en hel bydel.

Bli klokere på 2020 og fortidens dramatiske begivenheter

Historie Årbok 2020 er den perfekte boken for deg som er interessert i historie. Alle historiene i boken tar utgangspunkt i en nyhet fra 2020.

Med utgangspunkt i begivenheten dukker vi ned i forhistorien og beskriver overraskende sammenhenger mellom fortiden og nåtiden.

Visste du for eksempel at det er mulig å trekke tråder fra Prins Harry og Meghan Markles beslutning om å forlate det britiske kongehuset tilbake til Edward 8., som ga fra seg kongemakten til fordel for sin amerikanske kone?

Eller at USAs beslutning om at snikmyrde den iranske generalen Qassem Soleimani kan knyttes til amerikanernes nedskytning av admiral Yamamoto – mannen som stod bak angrepet på Pearl Harbor?

Med Historie Årbok 2020 får du ikke bare fascinerende historier og fantastiske fortellinger.

Boken er også fylt med utførlige tidslinjer, enestående bilder, utdypende infobokser, 3D-illustrasjoner og detaljerte kart:

3D-illustrasjoner

Årboken byr på flere realistiske 3D-illustrasjoner. Du kan blant annet bli med inn i maskinrommet på det amerikanske jagerflyet som skjøt ned mannen bak angrepet på Pearl Harbor.

Detaljerte kart

Med de detaljerte kartene i boken får du god oversikt. Se blant annet hvordan spanskesyken spredte seg over hele verden på rekordtid.

Enestående bilder

Boken gir deg virkelige bilder fra historiske øyeblikk. Du får for eksempel de uhyggelige bildene av de brente bygningene i Tulsa etter massakren.

Alt dette + masse annet kan du glede deg til når du kjøper Historie Årbok 2020 for kr 59,50 + porto. Totalt kr 99!

Historie Årbok 2020 tar deg med rundt i hele historien – både i nåtiden og i fortiden. Vi lover at reisen blir rørende, sjokkerende og tankevekkende.

PS! Det er ingen binding på abonnementet på Historie Årbok, og du kan når som helst si det opp.