Historisk krim: Seriemord i solrike California

Livet i California er litt lettere – været er varmere, kjolene kortere og humøret bedre. Men i 70- og 80-årene snek uhyggen seg for alvor inn over “The Golden State”

I de ellers så glade 70-årene skyllet en sann epidemi av seriemord inn over California, og politiet klarte ikke å holde tritt.

I årets historiske krim "Mord i solen" blir du med til stedet hvor solen alltid skinner, men hvor drapsstatistikken ofte legger en demper på den gode stemningen.

Du kommer til å oppleve:

De mest beryktede seriemorderne som forvandlet Californias gater til et sant mareritt for både politiet og lokalsamfunnet.

"The Golden State" befant seg i et inferno av drepte prostituerte, sataniske symboler på skamferte lik og sjarmerende seriemordere som feide bena vekk under sine ofre.

For eksempel "Dating Game Killer", som sto frem på et amerikansk dating-program og sjarmerte både kvinner og publikum. Men bak smilet og de småfrekke bemerkningene skjulte det seg den seriemorder med flere liv på samvittigheten.

Få årets mest nervepirrende krim for 0 kr.

Og du får enda mer krim

Vi vet at kriminalhistorier er noe av det mest ettertraktede lesestoffet på HISTORIE, og det vil vi selvfølgelig gjerne imøtekomme.

Derfor får du også fjorårets historkse krim "Mord i Nord", der vi løste noen av Nordens verste kriminalsaker fra begynnelsen av 1900-tallet.

OG vi har satt lyd på det hele, så du bare kan lene deg tilbake og nyte reisen (og la oss nå bare være ærlige – kanskje bite negler underveis 😉)

©

Du kan også få vårt BLAD til en helt spesiell pris

I anledning påsken har vi satt sammen et ekstraordinært godt tilbud til deg som har lyst til å snuse litt på hva det trykte bladet vårt har å by på.

Faktisk får du 2 nummer av HISTORIE rett hjem i postkassen + de digitale krimmene "Mord i solen" og "Mord i Nord".

DIN PRIS ER 39 KR.

Og det betyr altså en besparelse på hele 135 kr.

Men tilbudet gjelder bare i en begrenset periode! Siste sjanse: 7. april 2021.

OBS! Er du allerede abonnent? Så logg inn her