Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Så usselt bodde USAs presidenter

Mens USA vokste til en verdensmakt, måtte presidentene tåle mugg i veggene, rotter i kjelleren og malariamygg i Det hvite hus. For Kongressen ville bare betale for en beskjeden bolig.

Wikimedia Commons og Shutterstock

Da John Adams flyttet inn i Det hvite hus i 1800, hadde han nok ventet litt bedre forhold, men det kunne han se langt etter.

Faktisk var presidentens bolig så ussel at landets finansminister mente amerikanerne risikerte å bli gjenstand for både latterliggjøring og medlidenhet.

Få hele historien og bli med på en rundtur i Det hvite hus, et muggent landsted som endte med å bli en av verdens mest ikoniske bygninger.

Les også:

Logg inn

Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis Skjul

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klikk her

Ny bruker? Få adgang nå!

Nullstill passord

Skriv inn e-postadressen din, så sender vi deg en e-post som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt.
Ugyldig e-postadresse

Sjekk e-posten din

Vi har sendt en e-post til som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt. Hvis du ikke finner e-posten, bør du se i søppelposten (uønsket e-post, «spam»).

Oppgi nytt passord.

Skriv inn det nye passordet ditt. Passordet må ha minst 6 tegn. Når du har opprettet passordet ditt, vil du bli bedt om å logge deg inn.

Passord er påkrevd
Vis Skjul