Tema

EUROPA I FLAMMER

I denne unike bokserien forteller de aller siste øyenvitnene om opplevelsene sine under andre verdenskrig. Vi viser originaldokumenter, gripende brev og nye, utdypende intervjuer med eksperter på de dramaene som avgjorde historiens største krig. Du kan se frem til en helt spesiell leseopplevelse.

Bind 1 – Kampen om Norden

Bind 1 – Kampen om Norden

I 1939 blir Norden slagmark for de europeiske stormaktene. Hitler og Stalin angriper fra hver sin kant, og kampene langs den finske grensen i nord og i Nord-Norge var blant de hardeste under hele krigen. Få første bind av HISTORIEs nye bokverk "EUROPA I FLAMMER" for bare 1 krone.

Bind 2 – Ubåtjakt i Atlanteren

Bind 2 – Ubåtjakt i Atlanteren

Ubåtkrigen raser i Atlanterhavet, og Hitler forsøker å sulte ut Storbritannia ved hjelp av ubåter. De tungt lastede frakte- og flyktningeskipene på vei vestover er lette ofre – helt til britene velger å bruke sine beste flåtestyrker som eskorte. Møt sjøfolkene om bord i de tyske utåtene. Du treffer også passasjerer og besetning på de allierte konvoiene, som risikerte å ende livet i de iskalde bølgene. Få første bind av det nye bokverket fra HISTORIE, "EUROPA I FLAMMER", for bare 1 krone.

Bind 6 - Slaget om Storbritannia

Bind 6 - Slaget om Storbritannia

I juli 1940 står alt på spill for det britiske imperiet. Frankrike har kapitulert, Danmark og Norge er okkupert, Luftwaffe er verdens mest moderne flyvåpen og Hitler truer med å invadere Storbritannia. Bare en gruppe dårlig trente piloter i altfor få fly kan hindre et britisk nederlag. Vi følger dem i nærkamp over Kanalen og hører øyevitneskildringer fra dem som opplevde Slaget om Storbritannia.