Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Tema

EUROPA I FLAMMER – de siste øyenvitnene

I denne unike bokserien forteller de aller siste øyenvitnene om opplevelsene sine under andre verdenskrig. Vi viser originaldokumenter, gripende brev og nye, utdypende intervjuer med eksperter på de dramaene som avgjorde historiens største krig. Du kan se frem til en helt spesiell leseopplevelse.

Abonnement

Bind 1 – Kampen om Norden

I 1939 blir Norden slagmark for de europeiske stormaktene. Hitler og Stalin angriper fra hver sin kant, og kampene langs den finske grensen i nord og i Nord-Norge var blant de hardeste under hele krigen. Få første bind av HISTORIEs nye bokverk "EUROPA I FLAMMER" for bare 1 krone.

5 minutter
Bind 1 – Kampen om Norden
Abonnement

Bind 2 – Ubåtjakt i Atlanteren

Ubåtkrigen raser i Atlanterhavet, og Hitler forsøker å sulte ut Storbritannia ved hjelp av ubåter. De tungt lastede frakte- og flyktningeskipene på vei vestover er lette ofre – helt til britene velger å bruke sine beste flåtestyrker som eskorte. Møt sjøfolkene om bord i de tyske utåtene. Du treffer også passasjerer og besetning på de allierte konvoiene, som risikerte å ende livet i de iskalde bølgene. Få første bind av det nye bokverket fra HISTORIE, "EUROPA I FLAMMER", for bare 1 krone.

5 minutter
Bind 2 – Ubåtjakt i Atlanteren

Få HISTORIEs nyhetsbrev

Vi gir deg noe å tenke over, hver dag – rett i innboksen.

Logg inn

Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis Skjul

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klikk her

Ny bruker? Få adgang nå!

Nullstill passord

Skriv inn e-postadressen din, så sender vi deg en e-post som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt.
Ugyldig e-postadresse

Sjekk e-posten din

Vi har sendt en e-post til som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt. Hvis du ikke finner e-posten, bør du se i søppelposten (uønsket e-post, «spam»).

Oppgi nytt passord.

Skriv inn det nye passordet ditt. Passordet må ha minst 6 tegn. Når du har opprettet passordet ditt, vil du bli bedt om å logge deg inn.

Passord er påkrevd
Vis Skjul