Få tilgang til hele verdenshistorien – gratis den første måneden

Du venter i snitt 20 timer i uken – hvorfor ikke bruke dem til noe fornuftig? Med HISTORIEs nye digitale univers har du mulighet til å bli klokere mens du venter – på mobil, PC eller i vår app. Akkurat nå får du gratis tilgang den første måneden

Med et abonnement på HISTORIE Digital har du hele verdenshistorien rett for hånden – akkurat når det passer deg.

På websiden finner du dyptloddende leseopplevelser med flotte illustrasjoner som tar deg med inn i begivenhetenes sentrum. I appen trykker du PLAY og får verdenshistorien rett inn på øret i form av lyd-artikler som er lest inn av profesjonelle. Og på din mobiltelefon tikker de siste arkeologiske oppdagelsene inn hver dag.

I vårt univers finner du også personlighetstester, øyenvitneskildringer, videoer og historiske guider til verdens storbyer. Og du kan velge alt dette når og hvor det passer deg: Vi finnes både på mobil, nettbrett og PC.

Dette får du i vårt univers:

Tilgang når det passer deg

Kunnskap er ikke begrenset til ett sted. Uavhengig av om du bruker vår webside eller app, får du ubegrenset digital tilgang til innholdet i våre blader også før de kommer i butikk.


Daglige nyheter og oppdateringer

Sjekk oss daglig. Vi oppdaterer hver dag med de siste funn, øyenvitneskildringer, bakgrunnsartikler, infografikk, videoer og mye mer.


Få verdenshistorien rett i øret!

I vår app kan du få artiklene lest opp mens du er på farten. Bli klokere i bilen, på spaserturen eller mens du handler. Det eneste du må gjøre er å søke etter HISTORIE der du laster ned appene dine.


Eksklusivt ekstramateriale

Dykk ned i det opprinnelige kildematerialet bak våre historier og se artiklene du kjenner fra bladet bli levende med videoer, animasjoner og interaktive tegninger.


Tilgang til det bugnende arkivet

Du har mulighet til å søke i hele HISTORIEs enorme arkiv. Her finner du akkurat det som interesserer deg innenfor kategorier som 2. verdenskrig, vikingene, arkeologi, samfunn, kultur og religionshistorie.


Fordypning i yndlingsemnene dine

Savner du et sted hvor du kan nøste opp dine favoritt-emner? Sett et bokmerke og spar det beste innholdet til senere.


Men – hva om jeg allerede er abonnent?

Hvis du allerede abonnerer på papirutgaven av HISTORIE men ikke har fått opprettet din egen login og adgangskode til vår digitale verden, kan du gjøre det her.

Ditt login og kodeord er det samme på hjemmesiden og i appen.