Jordan 2019: Bestill nå, og få rabatt på høstens store ekspedisjon

Visste du at hvis du bestiller Jordan-tur på Bonnier Expeditions før 1. april, så får du rabatt?

8. mars 2019 av HISTORIE

Jordans historie er fascinerende, og akkurat nå kan du få oppleve dette enestående stedet sammen med BONNIER EXPEDITIONS.

For i oktober 2019 drar vi på en magisk reise til Jordan

Når du bestiller tur til Jordan, sikrer du deg en opplevelse for livet. Du kommer til å se vidunderlige Petra med egne øyne, flyte i vannskorpa når du bader i Dødehavet, og få masse kunnskap med hjem fra foredrag med kyndige arkeologer.

Du kan blant annet glede deg til å...

  • Gå på oppdagelse i klippebyen Petra – verdens sjuende nye underverk. Gå ikke glipp av El Khazneh, det såkalte skattkammeret med den 40 meter høye fasaden eller amfiteatret med plass til 3000 gjester.
  • Besøke en av verdens best bevarte romerske provinsbyer og se den store korsridderfestningen Kerak.
  • Høre foredrag blant annet med den svenske arkeologen Richard Holmgren, som følger oss på turen. Han forteller om sine utgravninger i Petra og ved Dødehavet.
  • Spise stemningsfull middag under åpen himmel ved det opplyste "Lille Petra".
  • Bo på noen av Jordans beste hoteller, spise lekre lokale delikatesser og nyte livet mens vi sørger for alt det praktiske...

OBS! Helt spesielt er det at vi har fått tillatelse til å kjøre en tur med et historisk damptog på Hijaz-jernbanen, som ble delvis sprengt i luften av selveste Lawrence of Arabia under 1. verdenskrig. Det er en opplevelse som er ganske få forunt.

Bestill reisen nå

Rabatt til de kjappe

Når du bestiller billett før 1. april 2019, får du 1000 kroner i rabatt på reisen – så har du litt ekstra lommepenger til turen.

Kanskje du er interessert i