Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Om historienet.no - Nytt blad

Keiser Nero - kunstner fra helvete - Soldater sendt i døden ved Verdun

NYTT BLAD Få historien om keiser Nero som heller ville bruke sitt liv på musikk og skuespill enn å styre Roma. Du blir også med til skyttergravene ved Verdun der tusenvis av soldater ble sendt i døden under første verdenskrig.

Nytt HISTORIE ute nå!

I årets 18. utgave av HISTORIE kan du blant annet få med deg:

  • Med kurs for døden

En septemberdag i 1862 stiger to fryktløse aeronauter opp til en høyde der intet levende vesen har vært før. Ingen aner om kroppen vil tåle den ekstreme utflukten, og ballongfarerne må forholde seg til at døden er med som blindpassasjer.

  • Sendt i døden ved Verdun

Da tyskerne i 1916 går til angrep ved Verdun, er målet å oversvømme Frankrike i blod. Offensiven skal derfor ikke bare bryte gjennom fronten eller sikre viktige terrengpunkter. Den skal først og fremst påføre den franske hæren så store tap at den aldri kan reise seg igjen. Til å løse oppgaven står 140 000 mann og blytunge kanoner klar.

  • Nero - Kunstneren fra helvete

Keiser Nero var utpekt til et liv som verdens mektigste mann, men ville heller spille musikk og opptre med skuespill og poesi. Den paranoide Nero viste ingen nåde overfor dem som prøvde å holde ham unna de skrå bredder.

  • Hemmelige selskaper

Et nettverk av hemmelige klubber styrer verden. I alle fall hvis vi skal tro noen av de mest bisarre konspirasjonsteoriene, som alle har én ting felles: alt foregår i dypeste hemmelighet, og som regel er bare menn involvert.

Les også:

Nytt blad

Velkommen til Historie nr. 1 / 2011

2 minutter
Nytt blad

Historie nr. 10 er ute

2 minutter
Nytt blad

Historie nr. 11 er her

2 minutter

Logg inn

Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis Skjul

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klikk her

Ny bruker? Få adgang nå!

Nullstill passord

Skriv inn e-postadressen din, så sender vi deg en e-post som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt.
Ugyldig e-postadresse

Sjekk e-posten din

Vi har sendt en e-post til som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt. Hvis du ikke finner e-posten, bør du se i søppelposten (uønsket e-post, «spam»).

Oppgi nytt passord.

Skriv inn det nye passordet ditt. Passordet må ha minst 6 tegn. Når du har opprettet passordet ditt, vil du bli bedt om å logge deg inn.

Passord er påkrevd
Vis Skjul