Keiser Nero - kunstner fra helvete - Soldater sendt i døden ved Verdun

NYTT BLAD Få historien om keiser Nero som heller ville bruke sitt liv på musikk og skuespill enn å styre Roma. Du blir også med til skyttergravene ved Verdun der tusenvis av soldater ble sendt i døden under første verdenskrig.

Nytt HISTORIE ute nå!

I årets 18. utgave av HISTORIE kan du blant annet få med deg:

  • Med kurs for døden

En septemberdag i 1862 stiger to fryktløse aeronauter opp til en høyde der intet levende vesen har vært før. Ingen aner om kroppen vil tåle den ekstreme utflukten, og ballongfarerne må forholde seg til at døden er med som blindpassasjer.

  • Sendt i døden ved Verdun

Da tyskerne i 1916 går til angrep ved Verdun, er målet å oversvømme Frankrike i blod. Offensiven skal derfor ikke bare bryte gjennom fronten eller sikre viktige terrengpunkter. Den skal først og fremst påføre den franske hæren så store tap at den aldri kan reise seg igjen. Til å løse oppgaven står 140 000 mann og blytunge kanoner klar.

  • Nero - Kunstneren fra helvete

Keiser Nero var utpekt til et liv som verdens mektigste mann, men ville heller spille musikk og opptre med skuespill og poesi. Den paranoide Nero viste ingen nåde overfor dem som prøvde å holde ham unna de skrå bredder.

  • Hemmelige selskaper

Et nettverk av hemmelige klubber styrer verden. I alle fall hvis vi skal tro noen av de mest bisarre konspirasjonsteoriene, som alle har én ting felles: alt foregår i dypeste hemmelighet, og som regel er bare menn involvert.