Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Og vinneren er ...

Vi gratulerer vinneren av vår store Taj Mahal LEGO-konkurranse. 5923 klosser og et av verdens sanne vidundere er på vei i posten.

Alle elsker klosser - det er soleklart etter Histories konkurranse, der du kunne vinne det store Taj Mahal-settet fra LEGO med nesten 6000 klosser.

Tusener og atter tusener av deltakere ville leke med og slå kloa i det enorme samlesettet, men da støvet hadde lagt seg og konkurransen hadde nådd sin deadline, var det bare én heldig leser som sto igjen med hovedpremien.

Og det var:

Jette Madsen fra Herning i Danmark

Jette er allerede kontaktet, og vi tror at Jettes sønn ganske sikkert kan begynne å glede seg.

Nok en gang sender vi masse lykkeønskninger fra alle oss på Historie. Det er mange på redaksjonen som kikker misunnelig på den kolossale pakken som nå skal til Herning.

Tusen takk til alle som deltok. Vi er snart tilbake med nye konkurranser, quizzer og loddtrekninger.

Vil du forsikre deg om at du ikke går glipp av fremtidige konkurranser, kan du overveie å gjøre som mer enn 100.000 andre:

Meld deg på Histories nyhetsbrev.

Les også:

Logg inn

Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis Skjul

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klikk her

Ny bruker? Få adgang nå!

Nullstill passord

Skriv inn e-postadressen din, så sender vi deg en e-post som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt.
Ugyldig e-postadresse

Sjekk e-posten din

Vi har sendt en e-post til som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt. Hvis du ikke finner e-posten, bør du se i søppelposten (uønsket e-post, «spam»).

Oppgi nytt passord.

Skriv inn det nye passordet ditt. Passordet må ha minst 6 tegn. Når du har opprettet passordet ditt, vil du bli bedt om å logge deg inn.

Passord er påkrevd
Vis Skjul