Shutterstock

Fem vanvittige råd mot fyllesyke

Holder hodet på å eksplodere, og stiger kvalmen lenger og lenger opp i halsen? Frykt ikke – fortidens svirebrødre har alt du trenger for å bli kvitt tømmermennene etter nyttårsfeiringen.

1. Kurér symptomene med en solid brunsj fra antikken

Oldtidens romere og grekere er fortsatt kjent for sine ville orgier med enorme mengder alkohol. Derfor hadde de gå full kontroll på hvordan de best ble kvitt den sure svie etter en real fest. Ifølge Plinius den eldre inntok de dagen etter gildene en brunsj bestående av sauelunger, rå ugleegg og frityrstekte kanarifugler.

2. Drikk kaninbæsj som en cowboy

Er du ennå ikke helt i stand til å innta fast føde, kan du i stedet gjøre som amerikanske cowboyer og lage deg en kopp te. Men det er viktig at teen er brygget på ekskrementer fra en kanin, for cowboyene visste at kaninlort inneholder store mengder salt og vitaminer som kroppen din setter pris på.

3. Bli bra igjen med hotelloppskrift

I 1930-årene serverte Ritz-Carlton Hotel i New York en helt spesiell drink for fyllesyke gjester. Drinken besto av Coca Cola og melk, og ifølge hotellet skulle alle som drakk den ta seg en liten lur etterpå og så føle seg tipp topp igjen.

4. Svett smertene bort som en indianer

Har du ikke overskudd til de store prestasjonene på kjøkkenet, kan du finne løsningen hos indianerne: Beveg deg helt til svetten pipler frem på kroppen. Slikk deretter svetten av huden og sørg for at den kommer godt rundt i munnen før du spytter den - og tømmermennene - ut igjen.

5. Du kan også bare gjøre som en viking

...og kaste opp.