Kronprinsens sexmøbel ble bygd til et bordell i Paris

Den sterkt overvektige og sexgale kronprins Edvard av England måtte ha hjelp til å få tilfredsstilt sine lyster. En spesiallagd stol skulle legge til rette for gruppesex.

Arvingen til den britiske tronen fikk spesiallaget et møbel for gruppesex.

På 1000-tallet ble England regjert av en konge som gikk under navnet “Edward The Confessor” – Edvard Bekjenneren. Men i 1880-årene trengte britene et mer muntert økenavn da kronprins Edvard gang på gang skapte skandale med sine erotiske utskeielser. Vittige tunger døpte ham derfor “Edward the Caresser” – Edvard Kjærtegneren.

Edvard ble gift med danske prinsesse Alexandra i 1863, men det betydde ikke at Englands kommende konge falt til ro og ble familiemann. Han fortsatte med å nedlegge damer i fleng akkurat som før – blant andre Winston Churchills mor og en kjent skuespillerinne.

Bestilte sex-sofa til bordell i Paris

Når Edvard besøkte Paris i 1880-årene og 1890-årene, sto alltid overnattinger på luksusbordellet Le Chabanais på programmet. Til sitt hemmelige elskovsrede bestilte kronprinsen et spesielt møbel som skulle gjøre det mulig for ham å hygge seg med to kvinner på én gang – uten å overanstrenge seg.

1896: Kronprins Edvard sammen med sin mor, dronning Victoria og Russlands siste tsar, Nikolaj 2.

© Wikimedia

Problemet var at Edvards livmål etter hvert hadde sneket seg opp over 121 cm slik at han verken var smidig eller tålte større fysiske anstrengelser. Møbelet skulle sørge for at kronprinsen kunne slappe av mens innleide prostituerte gjorde jobben.

Dirty Bertie fortsatte stilen som konge

Som 59-åring ble Edvard omsider konge i 1901, da hans mor – den dydige dronning Victoria – døde. Til kroningsseremonien sin i Westminster Abbey fikk han satt av en egen losje til alle sine elskerinner.